Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a moderátor Ondřej Havel (28) se minulý víkend oženil. Jeho ženou se stala dlouholetá přítelkyně Bára Dvorská, nyní Bára Havlová. Super.cz Ondra prozradil detaily svatby.

„Svatba se konala na statku ve Zruči nad Sázavou. Byl to velký mejdan, který jsme si všichni užili až do ranních hodin,“ řekl Super.cz čerstvý ženáč, který měl pořádně velkou veselku. Sešlo se téměř 100 lidí, rodinní příslušníci, kamarádi a nechyběli ani kolegové z práce.

„Za svědka mi šel brácha a Báře její nejlepší kamarádka. Svatební cestu aktuálně neplánujeme, protože máme oba hodně pracovních povinností. Myslím, že letos ji určitě nestihneme,“ dozvěděli jsme od herce, který je v jednom kole.

„Každý den moderuji Snídani na Nově, natáčím seriál Ulice a denně také zkouším roli Parida v muzikálu Troja v Divadle Broadway, který bude mít v únoru premiéru. Je to pro mě obrovská výzva, musím říct, že mě to moc baví. Jsem v jednom pracovním kolotoči a užívám si to,“ dodal závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám