Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Klára Russo, která začínala na sociálních sítích tak, že chtěla lidem ukázat, že učitelky jsou normální bytosti, má dnes více než 120 tisíc sledujících. Sympatická blondýnka je už tři týdny šťastnou maminkou.

Já jsem nesnila o tom, zda to bude kluk nebo holka. Já jsem snila o zdravém dítěti, ale klouček je skvělý,“ svěřila se Super.cz Klára jen čtyři dny před porodem. Chlapečka pojmenovali po tatínkovi, tedy Nicolas Gabriel Russo II.

Manželé navíc mají v těchto dnech radost hned několikanásobnou. Před pár dny totiž oslavili první výročí svatby. „Před rokem jsem si vzala toho nejlepšího chlapa pod sluncem a dnes mám už dva. Šťastné výročí lásko! Aneb rok 2022 byl jen o nás dvou, v roce 2023 už jsme tři,“ napsala influencerka.

Právě těmito fotkami rozněžnila fanoušky. „Moc vám to sluší. Jste krásná rodinka,“ napsal jeden z nich. „No jo, 2023 a příští rok 4?“ reagovala další sledující.

Díky tatínkovi má tak malý Nicolas Gabriel dvojí občanství, americké a české. „Jsem rád, že je to kluk, rod pokračuje,“ řekl nám dnes již pyšný tatínek, také influencer, těsně před porodem své milované ženy.

Reklama

Další články

Načítám