Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (38) se stala vzorem pro ženy, které nechtějí své vnady zvětšovat pomocí plastické chirurgie a vystačí si s chytrým spodním prádlem. Její podprsenky zvětšující ňadra až o tři čísla se staly legendou. Sama ale v poslední době o nadupaný dekolt přišla.

"Je to jednoduché. Všechny podprsenky, které jsem si přivezla z Ameriky, jsou mi velké. Budu si je muset přešít, protože už jsou mi volné i přes záda. Pak si zase někdy prsa na večírek vezmu," řekla Super.cz Agáta. Možná by to vyřešilo i to, kdyby začala vychrtlá modelka trochu jíst.

"Vím, že ano. Ale jíst tedy nezačnu. Stačí, že jsem natáčela pořad Prostřeno a čtyři dny se tam cpala vyloženě kýbly jídla. Teď si dám na měsíc pauzu," upřesnila s tím, že měsíc téměř bez přijímání stravy hodlá strávit se svým přítelem, synem Kryšpínem a bratrem Vincentem. "V neděli jedem do Itálie," vyprávěla.

Syn Kryšpín stále ještě není pokřtěný. V katolickém kostele to není možné, když nejsou rodiče manželé. "Chceme obojí spojit dohromady, nejspíš v září, až bude mít celá rodina čas," prozradila konečně Agáta plánovaný termín svatby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám