Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miliardář Richard Chlad si aktuálně užívá léto v Chorvatsku. Společný čas na jachtě, ale také na souši tráví se svou snoubenkou Annou Marií Kánskou, která se kromě relaxu věnuje intenzivnímu výběru svatebních šatů, které nejsou v tomto případě levnou záležitostí. Z peněžní sumy se krásné blondýnce dokonce zatočila hlava.

"Některé momentky našich přátel jsou dokonalé! Cenové nabídky na svatební šaty pro Annu Marii mají výkyvy jako předpověď počasí v Biskajském zálivu. A naše kamarádka jednu z nabídek výstižně zdokumentovala," uvedl Chlad s úsměvem na svých sociálních sítích, kde sdílel příspěvek se svou snoubenkou, který vystihl její reakci na drahé svatebky. "Reakce ve smyslu, to se snad ta paní p*srala. A můj dotaz, lásko, počítaš správně ty nuly? Počítala správně," dodal bývalý automobilový závodník, který má narozdíl od své partnerky již vše vyřešené.

„Přípravy jsou hotové, jediný, kdo trošku zmatkuje, je Anna, protože přeskakuje z jednoho typu svatebních šatů na druhý. Já do toho vůbec nemluvím, ani se do toho nemotám. Mám už všechno objednané a zaplacené. Pouze ještě dovybereme prstýnky,“ svěřil se Richard pro Super.cz.

Na svém instagramovém účtu se pochlubil svou krásnou Annou Marií, která před jeho fotoaparátem zapózovala s vyšpuleným zadečkem v černých bikinách. Netrvalo dlouho, co se u příspěvku objevily spousty komentářů od fanoušků. „Fenomenální! Bohyně! Jste šťastný muž Richarde. A vy to víte,“ napsal jeden z nich. „Jsem a vím. Děkuji,“ odpověděl Chlad.

Reklama

Další články

Načítám