Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již tento pátek proběhne na tradičním místě, v divadle v Náchodě, volba muže roku 2023. Nejde jen o to, jak dvanáctka finalistů vypadá, i když řada z nich se může chlubit horou svalů, ale i o to, aby vítězové dokázali reprezentovat Českou republiku na světových soutěžích mužské krásy.

Finalisty vám ještě před velkým večerem připomeneme a i vy můžete hlasovat v anketě, kdo by si podle vás první místo zasloužil. Najdeme mezi nimi i dva bratry česko - řeckého původu, Alexandrose a Stefanose Panayiovi, kdy starší z nich, zubař, přišel mladšího, studenta stavební fakulty, na casting původně jen doprovodit. Poloviční Ital je zase finalista Matteo Lucano.

Mezi mladými muži nenajdeme rozhodně jen fitness trenéry, k této profesi se hlásí jen jeden z nich, jeden z nejmladších soutěžících Lukáš Kupkovovič. Řada z nic ještě studuje, František Knobloch dokonce dvě vysoké školy, jiní, jako Jan Koželuh nebo Jan Legát, pracují ve stavebnictví. Přehled všech soutěžících na fotkách v obleku i v trenýrkách najdete v naší fotogalerii.

Který z finalistů Muže roku 2023 se vám nejvíc líbí?
č. 1, Jan Černohorský
5,6 %
č. 2, Matteo Lucano
1,7 %
č. 3, Alexandros Panayi
8,3 %
č. 4, Lukáš Kupkovič
3,7 %
č. 5, Jan Koželuh
2,4 %
č. 6, Jan Legát
2,3 %
č. 7, Rostislav Procházka
12,6 %
č. 8, Tomáš Hruška
8,3 %
č. 9, Stefanos Panayi
39,6 %
č. 10, Josef Jakab
3,8 %
č. 11, Dominik Neoral
1,3 %
č. 12, František Knobloch
10,4 %
Celkem hlasovalo 18280 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám