Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Samsung možná znáte jako výrobce televizí nebo notebooků, přitom je to firma, která rovněž maximálně uspěla na poli tabletů. Jejich Galaxy Tab je špičkou mezi tablety běžícími na androidech a právě nyní na pulty přichází jeho druhá generace!

Samsung Galaxy TAB 2 10.1

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Desetipalcový displej s přelomovou technologií PLS a s rozlišením 1280x800, výkonný dvoujádrový procesor Exynos 1GHz, 16GB místa, které navíc můžete rozšířit až o dalších 32GB paměťovou kartou – tolik v kostce technické parametry krásného, tenkého a moderního tabletu. To vše bude rychle a přesně obsluhovat systém Android ve verzi 4.0 CZ. Samsung Galaxy TAB 2 vám pomůže vyřídit pracovní povinnosti, nabídne nepřeberné množství praktických i zábavných aplikací a pro chvíle oddechu také spousty her.

Samsung Galaxy TAB 2 7.0

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud je na vás desetipalcový displej moc velký, Samsung připravil i sedmipalcovou variantu (fandům čísel udělají radost rozměry 193,7 x 122,4 x 10,5 mm). Ta se honosí všemi vymoženostmi své větší sestry, ale přitom je praktičtější i – odpusťte nám – tak nějak rozkošnější. A navíc – i tenhle kousek, stejně jako všechny z rodiny Galaxy TAB 2, umí Adobe Flash, což není vlastní všem tabletům. Celkově je sedmipalcový Samsung Galaxy TAB 2 prostě skvělý „kámoš do kapsy“!

Wi-Fi vs. 3G

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejmodernější tablet vám není moc platný, pokud jej nemáte připojený k internetu. Sedmipalcová i desetipalcová verze Samsung Galaxy TAB 2 přichází ve dvou verzích - Wi-Fi a 3G. Pokud víte, že budete tablet využívat jen doma, v práci či ve své oblíbené kavárně, kde je všude Wi-Fi připojení, volte tuto variantu. Pokud však chcete být online 100% všude, sáhněte po verzi 3G - s nyní dostupnými datovými tarify je to rozhodně jistější volba. Wi-Fi na něm samozřejmě funguje také.

Skvělý pomocník do kapsy i do kanceláře

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už zvolíte jakoukoliv variantu, na tablety Samsung Galaxy TAB 2 se můžete spolehnout. Briskně zvládají služby Facebook, Skype, Twitter, YouTube, Gmail, stejně tak na nich můžete ve vysoké kvalitně přehrávat široké spektrum multimediálních formátů. Pomohou vám s prací a ve chvílích volna vás zabaví!

Další články

Načítám