Hlavní obsah
Článek

Porota prvního castingu druhé řady show Česko Slovensko má talent zažila šok. Na pódiu se totiž s představením břišního tance objevila tak malá holčička, že měla ještě plenky! "Sofii jsou dva roky a pět měsíců, ještě ji i kojím," prozradila Super.cz její maminka Evženie Futoová, která dcerku přivezla v kočárku.

"Sofinka začala tancovat už když jí byl rok. Sama dělám břišní tanec, tak to okoukala ode mne, prozradila paní Evženie, která se do pražského hotelu Corinthia s dcerkou vypravila z Kladna autobusem. "Normálně děti začínají tancovat až tak kolem tří, čtyř let, tak jsem si říkala, že by mohla dcerka v soutěži zaujmout," vysvětlovala. "Na pódiu se ale trochu vylekala, pustili moc nahlas hudbu. Bála jsem se, jestli vůbec něco předvede," přiznala.

Loni byly nejmladší soutěžící v Talentu, malé zpěvačce Liance, tři roky. Možná se do dalšího ročníku soutěže přihlásí rodiče rovnou s miminkem!

Do show se podle informací Super.cz letos hlásili i někteří soutěžící, kteří loni neuspěli. Například zpěvák Jaroslav Parči, kolem něhož před lety propukl skandál. Měl se živit vystupováním v gay klubech. Znovu půjdou do soutěže i ohňoví akrobati Pyroterra, kteří se loni dostali až do semifinále. "Dostali něco jako divokou kartu. Postupují rovnou do divadla," informoval Super.cz PR koordinátor Marek Winkler.

Letošní Česko Slovensko má talent budou opět moderovat Jakub Prachař (40) a Martin Pyco Rausch (46). V porotě usedne Lucie Bílá (57) a Jaro Slávik (49). Jméno třetího porotce dosud není známé. Moderátor Jan Kraus (70) účast odmítl. Zatím soutěžící na castinzích vybírají členové štábu, hlavní porotci budou přítomni až na kolech v divadlech.

Reklama

Další články

Načítám