Hlavní obsah
Článek

Rihanna (36) prý trpí narcistickou poruchou osobnosti (NPD). Píší to americká média s odvoláním na osoby z jejího týmu a na psychology, kteří její chování v posledních měsících označují za typické pro tento druh poruchy osobnosti. Rihanna často na Twitteru strhávala pozornost kontroverzními prohlášeními a fotkami. Lidé trpící NPD potřebují neustálou pozornost, mají pocit, že jsou zcela výjimeční, důležití a nenahraditelní.

„Dosáhla bodu zlomu. Rihanna tvrdí, že je fyzicky a psychicky vyčerpaná a cítí se ztracená. Myslím, že potřebuje nutně pomoc a nějaký čas vypnout, nejen z práce, ale také ze všech dalších stresů jejího života,“ cituje Daily Star zpěvaččinu kamarádku.

Psycholožka Jo Hemmings k tomu dodává: „Rihannino nevyzpytatelné chování by mohlo naznačovat, že trpí NPD. Symptomy jsou přehnaný pocit sebedůležitosti a potřeba pro konstantní obdiv, které Rihanna prokazovala vyvěšováním polonahých fotek. Pokud opravdu má NPD, pak by si mohla s pomocí psychologa uvědomit, co páchá za škody.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám