Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned čtyři známé páry si od pátku řekly své Ano. Svůj vztah zpečetili vítězové reality show Love Island, krásná moderátorka, slovenská Miss a hvězda seriálu Ulice.

Historicky první vítězové reality show Love Island Laura Chrebetová a Martin Kulhánek se vzali na Slovensku. Spekuluje se o tom, že je krásná Laura těhotná. Jsou prvním párem, který se dal v reality show dohromady a vztah dovedli až před oltář.

Na Slovensku se konala i další veselka a opět se vdávala Laura. Své Ano řekla Miss Universe Slovenské republiky Laura Longauerová partnerovi Martinovi Lupťákovi. Svatba se konala v kostele, šlo o církevní obřad. "Byl to pro nás dokonalý den, ještě krásnější než v mých představách," řekla Super.cz Laura.

Čtyři měsíce od zásnub v Austrálii se oženil moderátor Snídaně s Novou a hvězda seriálu Ulice Ondřej Havel. Vzal si dlouholetou partnerku Báru Dvorskou a na veselce nechyběli ani kolegové z ranní relace.

A poslední veselkou byla ta moderátorky Adély Jelínkové, dcery striptérky z Discopříběhu Evy Čížkovské. Ta řekla Ano otci svého syna Tadeáška, a to Danielovi Konewkovi.

Podívejte se v naší galerii, jak to hvězdám v jejich velký den slušelo ve svatebním.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám