Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak řekla, tak udělala. Simona Krainová se ráda chlubí svým tělem. Od sexy fotek v plavkách často zajde ještě dál a fotí se zcela nahá. Odvážnými snímky ale už před několika měsíci pobouřila své fanoušky. Následně pak prohlašovala, že si založí populární platformu, kde lze přidávat erotický obsah.

„Ověřeno, zjistila jsem, že tady mám málo nahých fotek. Jdu si založit OnlyFans. With love,“ vyjádřila se před pár měsíci Simona. Co slíbila, to také dodržela. A nově nabízí česká modelka svůj placený obsah na sociální síti pro dospělé. „Pro odvážnější novou komunitu,“ napsala si na Instagramu Simona.

Na platformě už má modelka pár odvážných fotografií a stejně tak, jako řada lidí před ní, chce na svých příspěvcích vydělávat. Přístup k jejím fotkám si lze koupit za necelých dvacet dolarů měsíčně, tedy 439 korun. Za pár hodin na svém účtu získala už pár sledujících. Tak uvidíme, jakým tempem se nová komunita modelky, která letos oslavila 50. narozeniny, rozroste.

Reklama

Další články

Načítám