Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední roky dceru Aničku dýdžejka Andrea Pomeje (35) příliš neukazovala a do společnosti ji nebere už vůbec. Na dovolené na Kypru, kde nyní jsou, se po delší době pochlubila svou holčičkou, která roste jako z vody.

Dcera Jiřího Pomeje (†54) už v září oslaví své 10. narozeniny a je z ní už velká slečna. Přestože ji dosud dýdžejka nikde neukazovala záměrně, možná se to s přibývajícím věkem začne měnit. „Dělám to účelně, je to ještě prcek a nemá z toho rozum, ale už má trošičku řeči, že nikde není vidět, ale ona si to vybere,“ vysvětlila své rozhodnutí Super.cz Andrea.

Pomeje si rodinnou dovolenou nemůže vynachválit. Na luxusním hotelu v severním Kypru měla i během svého pobytu vystoupení. „Bude to také poprvé, kdy se mnou bude Anička na vystoupení, moc se na to těším,“ řekla pro Super.cz Pomeje, která se pochlubila snímky snoubence Petra a své dcery od moře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám