Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nejedna žena s plným poprsím zažila při vybírání podprsenky peklo. Obchody často nabízejí jen několik základních velikostí, a sehnat tak dobře padnoucí podprsenku například pro útlou ženu s velkými ňadry je nadlidský úkol. Našli jsme však pro vás e-shop, ve kterém najdete velikosti od 65A přes 65H až po 110G. A navíc si podprsenky můžete na odběrních místech v klidu vyzkoušet.

Nákupy z pohodlí domova

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nakupování spodního prádla přes internet se stalo trendem posledních let. Některé internetové obchody – a mezi nimi například Astratex.cz – nabízejí skutečně širokou škálu velikostí. I přesto mohou mít některé ženy strach, že jim prádlo nepadne. A právě pro ty jsou připravena dvě odběrní místa (na Praze 8 a v Hronově), kde si objednané zboží mohou vyzkoušet a zaplatit pouze to, které jim vyhovuje.

Rudá pro příjemné chvilky ve dvou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka, která nažhaví partnera a vám dodá sebevědomí? Vyzkoušejte tento nádherný kousek v rudé barvě. Je vyroben z vyšívané krajky a má pohodlná široká ramínka, která se nezařezávají. Pro drobné slečny s velkými ňadry jsou k dispozici velikosti až 70J a pro pořádné ženské až 100F. Pořiďte si podprsenku, která vám nebude malá a která zároveň vypadá skvěle.

Neopakovatelný pocit luxusu v bílé

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Konečně pořádná podpora pro vaše poprsí? A navíc tak neodolatelně krásná? To je luxusní podprsenka Elle s polovyztuženými košíčky. Pro maximální podporu má tento kousek také boční kostice a široká odepínatelná ramínka. Podprsenka pro velká prsa nemusí být nevzhledný stan – užijte si nádherné spodní prádlo i ve své velikosti a objednejte si také krajkové kalhotky do sady.

Pohodlí nade vše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka Harriet je tou pravou volbou pro ty dámy, které dávají přednost pohodlí před exkluzivním vzhledem. Není vyztužená, takže přirozeně obepne vaše ňadra a společně s bočními kosticemi je dostatečně podpoří. Také marně sháníte pohodlnou podprsenku na každodenní nošení? Už nemusíte. Tato podprsenka pro plnější tvary čeká jen na vás.

Jedinečné zpracování ve fialové

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka, která byla vyrobena přímo pro ženy s větším poprsím, se stane miláčkem vašeho šatníku. Nejenže bere ohledy na potřeby velkých prsou, ale navíc vás okouzlí svým nadpřirozeně krásným vzhledem. Jemné výšivka s elegantními kytičkami v kombinaci s fialovou barvou vytváří luxusní kousek, který ve vaší skříni nesmí chybět. Také už se v ní vidíte?

Další články

Načítám