Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do zahraničí létá Andrea Pomeje (35) většinou kvůli hraní. Jako dýdžejka mohla navštívit Thajsko, hrála také v Chorvatsku a během letošního léta zavítala i na Kypr. Do lokality přiletěla na rodinnou dovolenou a užívá si hlavně krásné počasí a slunění na břehu moře.

V plavkách tak předvedla svou neskutečnou figuru, kterou se může chlubit. Snědé opálení a tělo jako proutek dala Andrea na odiv ve vlnách. „Jsme na Kypru v severní oblasti Bafra a jsme nadšení,“ svěřila se dýdžejka.

„Moře je čisté, průzračné, opravdu je tady překrásně a je hodně teplo, to jsem teda nečekala. Opravdu si to užíváme,“ prozradila Pomeje, která i tak bude na místě pracovat a v luxusním hotelu, kde je s přítelem Petrem a dcerou Aničkou ubytovaná, si také zahraje.

„Dnes večer tady vystupuje, je tady hodně Čechů a Slováků, tak se těším, že jich dorazí dost. Bude to také poprvé, kdy se mnou bude Anička na vystoupení,“ dodala pro Super.cz Pomeje, která už se na společný zážitek těší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám