Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár dní, co bývalá rosnička Karla Mráčková (50) oslavila 50. narozeniny. Na obrazovce se objevovala dlouhých osmnáct let, a nutno říct, že se za tu dobu snad nezměnila. Blondýnka je sice trojnásobnou maminkou, z toho synové Nikola a Maximilian už jsou dospělí, dokazuje však, že věk je jen číslo.

Letní dovolenou trávila blondýnka v Chorvatsku, kde si užívala krásné počasí a koupání v moři. Při té příležitosti se také nechala zvěčnit v plavkách, a nutno říct, že patří k ženám, které vyhrály genetický jackpot. V plavkách vypadá fantastiky, a málokoho by napadlo, že patří mezi čerstvé padesátnice.

Oslavu svých kulatých narozenin plánuje bývalá rosnička také ještě řádně oslavit. „Zatím jsem slavila v práci, tam už proběhly dvě oslavy, a s rodinou, přáteli nás oslava čeká po návratu syna z dovolené. A nejvíc si to snad užijeme v Římě, kam jedeme 14. září, výlet je narozeninový dárek, z kterého jsem moc šťastná,“ svěřila se Super.cz Karla Mráčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám