Hlavní obsah
Článek

Dietoložka Kateřina Cajthamlová (61) poprvé ukázala svého nového partnera, soukromého podnikatele Milana (52). "Známe se už dlouho, ale teprve před půl rokem se vedle mě uvolnilo místo," řekla Super.cz dáma, jež je v pořadu Jste,co jíte postrachem všech tlouštíků.

Přítel Milan se ale toho, že mu bude kontrolovat lednici, bát nemusí. "Dodržuje zdravou životosprávu a hodně sportuje," chválila ho dietoložka a moderátorka. "Často spolu chodíme i tančit. Latinu, klasiku a všechny možné další druhy tance," dodala Cajthamlová, která přítele přivedla na májové setkání televize Prima Love.

"Líbali jsme se samozřejmě pod rozkvetlými stromy a keři. Ale mám pocit, že kvetla i tramvajová zastávka a lampy pouličního osvětlení," rozplývala se zamilovaná dietoložka.

Tradici polibků na pražském Petříně nevynechali ani Ondřej Soukup (72) s Lucií Šoralovou či Kateřina Kristelová (44) s manželem Martinem Tůmou. Pod šeříkem se líbal i režisér Jiří Adamec (76) s manželkou Janou.

S celou rodinkou vyrazila na Petřín cvičitelka Hanka Kynychová. "Dodržujeme všechny tradice. 30.dubna pálíme čarodějnice a o den později se všichni líbáme. A večer ještě vypouštíme lampion s přáním," svěřila maminka třech dětí.

Reklama

Další články

Načítám