Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třetí nejkrásnější Češka roku 2007 Lilian Sarah Fischerová je půl roku maminkou dcery Stelly. Jejím otcem je o devět let mladší herec Michael Vykus. Lili dlouholetého partnera dorazila podpořit na premiéru Kazmova filmu Onemanshow-The Movie, kde hraje.

Dceru dala poprvé od narození na hlídání. "Malou předám tetě, já se půjdu podívat a jdu podpořit svého muže, který ve filmu hraje. Dceru odevzdávám poprvé. Uvidíme, jestli po půl hodině třeba neodejdu," řekla Super.cz Lilian.

Mateřství si užívá. "Užíváme si to. Jsou někdy i složitější chvíle, ale celkově prožívám nádherné období. Malá s námi spinká v posteli, spí celou noc, nevyspalá nejsem. Jsem šťastná žena," usmívá se bývalá modelka, která se nyní věnuje herectví.

Do divadla se vrátila brzy po porodu. "Po šestinedělí jsem začala hrát, ale vždycky jsem dceru měla v šatně, vždy s ní někdo byl, měla v šatně matraci, na které spinkala a já jen odbíhala na jeviště," usmívá se.

Lili má zpět štíhlou postavu. "Ze začátku to šlo s kily dolů krásně, pak se to zaseklo. Něco ještě nahoře je. Nemám ale sílu to řešit a držet dietu, chci, aby měla, co potřebuje, nejsou na to myšlenky, abych to topovala," dodala.

Reklama

Další články

Načítám