Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nová, lepší Iveta Bartošová (†48), o jejíž zázračné proměně z odulé madam na krásnou hubenou sexy kočku jsme psali jako první, vyvolává obrovské a převážně negativní reakce! Málokdo totiž věří, že kontroverzní pěnici k zázračnému zmizení dvojité brady pomohlo cvičení a je obviňována ze všech stran z toho, že si nechala pomoci grafickým programem.

Kritici tvrdí, že fotografie je schválně nekvalitní a rozostřená, aby nebylo tak snadno poznat, že s ní dělali kouzla grafici. „Tak tohle pozná i laik, že to je setsakra upravené. Rozostřená fotka, přebarvená, bradu jí moc protáhl a tváře zeštíhlil, to vidí i miminko. Ať žije Photoshop. Taky si v něm ráda hraju a udělám i z tlustého starce Antonia Banderase, když se nudím,“ napsala například jedna z čtenářek na Facebooku. Smějí se ale i profesionální grafici, kteří však nechtěli vystoupit na jméno.

Pořadatelé piešťanského hudebního festivalu Truck Aréna 2012, na kterém má v sobotu od 16 hodin Iveta vystoupit a pro který se nechala vyfotit s novou vizáží, se ale dušují, že s fotografií nebylo nijak následně manipulováno. „Odmítáme jakékoliv grafické úpravy. Ivetu jsme fotili mobilem, proto je fotka rozostřená a přebarvená. Jinak ale vypadá přesně takhle,“ dušují se.

To samé tvrdí i přítel zpěvačky Josef Rychtář. „Velmi rád bych vám poslal jinou, kvalitnější fotku, aby čtenáři viděli, že Iveta na sobě opravdu neuvěřitelně zapracovala, ale nemůžu, to si řídí ona. Na té fotce je přesně tak, jak teď vypadá. Nikdo jí nemusel retušovat,“ přísahá Rychtář. O tom, zda má pravdu, se ostatně můžeme přesvědčit sami už za pár dní. Povede se Ivetě několikátý comeback v řadě a dosáhne úspěchu?

Reklama

Další články

Načítám