Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) se jako první slovenská zpěvačka objevila na titulní stránce nejprestižnějšího českého módního magazínu Elle.

„Zbožňuji tento časopis odjakživa a teď jsem na obálce i já," vyjádřila své nadšení Rolins prostřednictvím profilu na sociální síti Facebook.

Šéfredaktorka časopisu Andrea Běhounková nám prozradila, že fotografie vznikla pod taktovkou zpěvaččina krajana Braňo Šimončíka v rámci projektu o sedmi nejzajímavějších zpěvačkách současnosti jak české, tak i slovenské hudební scény.

„Protože ve všech ohledech fotografie odpovídá DNA časopisu a svojí atmosférou mě doslova nadchla, rozhodla jsem se ji použít na obálku," říká šéfredaktorka.

Dara Rolins pózuje na obálce letního červencového čísla ve sněhobílém body a ulítlém kabátku z jarní kolekce Louis Vuitton. V souladu se svým sportovním naturelem obula sportovní tenisky a glamour obuv s vysokým podpatkem vtipně drží v rukou. „Když jsme dofotili sérii záběrů určených dovnitř čísla, napadlo fotografa Branislava Šimončíka, aby si obula tenisky a vyzkoušel s ní i několik neformálnějších záběrů. A právě z této série pochází i coverová fotka," popisuje genezi snímku šéfka módního časopisu.

„Být na titulce Elle je jako splněný sen. Miluji módu, všechny ty bláznivé lidi v ní, jejich svobodný svět, hravost, inspiraci, humor," nadšeně jásá Rolins. „Normálně tu poskakuji jako desetiletá. Muži nechápou, ženy vědí, o jaké euforii je řeč. Mám radost," neskrývá upřímné nadšení popová ikona Dara Rolins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám