Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rita Ora (33) si i nadále užívá dovolenou na španělských ostrovech, kde tráví čas na plážích Ibizy a Formentery, ale také se svým manželem Taikou Waititim (48) a několika přáteli brázdí moře na luxusní jachtě. Zpěvačka pobyt částečně spojila i s prací a ve středu vystoupila v rámci populárního festivalu Ibiza Rocks. A jelikož je patřičně pyšná na svou postavu, kterou si vydřela v posilovně, ukazuje ji při každé možné příležitosti.

Nejinak tomu bylo i tentokrát, kdy se interpretka hitů Hot Right Now či How We Do Party setkala s DJem Joelem Corrym, který je na tom s hrdostí na své svaly zřejmě podobně jako Rita. Čtyřiatřicetiletý hudebník byl totiž svlečený do půl těla. Dvojice se k sobě měla poměrně vřele, než zaplula do backstage, aby se připravila na společné vystoupení.

Na podiu už Rita s Joelem držela krok. Sundala si totiž zelenou sukni a před zraky natěšených fanoušků vystoupila jen v třpytivých neonově zelených plavkách. Není divu, že fanoušky dostala do varu.

Navíc na Ibize zřejmě odhalila novou spolupráci s tímto pohledným Londýňanem, který v minulosti účinkoval v televizní sérii Geordie Shore, než se stal úspěšným DJem a hudebním producentem. Zároveň se věnuje trénování fitness. S Ritou toho tak mají opravdu dost společného.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám