Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Danniella Westbrook (50) za sebou má osmou plastickou operaci poprsí. Podstoupila ji v Turecku, odkud už se přesunula do svého oblíbeného Portugalska. Zde ještě čerstvé jizvy vystavuje slunci na plážích.

„Turecko je moje komfortní zóna. Díky bohu tady po poslední zkušenosti obnovili mou víru ve zde provedené operace,“ řekla Danniella Daily Mailu. Narážela na jednu z předchozích plastických operací, kterou podstoupila kvůli kolabujícímu obličeji a již označila za noční můru. Lékaři ji prý prováděli bez anestezie a byli na ni hrubí.

Nyní si herečka ze seriálu EastEnders užívá dovolenou, na kterou ale zřejmě nestihla nakoupit nové plavky. Její zvětšené poprsí by zasloužilo větší bikiny a možná i pečlivější zvážení, zda je vhodné velké jizvy vystavovat slunci, horku a potu.

Původní implantáty, které jí během nejnovější operace z těla vyndali, zamýšlí prodat některému ze svých fanoušků na OnlyFans, a to za 40 tisíc liber, tedy přes 1,1 milionu Kč. Pro ty nové našla i jiné než estetické využití - má je jako „podnos“ na koblihy, které si na lehátku dopřává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám