Hlavní obsah
Článek

Půvabná představitelka Fantine v muzikálu Bídníci Petra Peterová (37), jež bývala označována za velmi blízkou intimní přítelkyni zesnulého Petra Muka (†45), je na konci svých sil. Jako by nestačilo, že ji od narození zlobí její krásné tělíčko a sama má vážné zdravotní potíže, navíc ji postihla obrovská tragédie. Její přítel Petr leží v nemocnici po vážné autonehodě v kómatu.

Statečná Petra podle jejích přátel svého mládence, jenž je již tři týdny v bezvědomí, navštěvuje ve špitále každičký den. O havárce se kráska dozvěděla v nahrávacím studiu, kde předělávala s kolegou Foretem hit svého exmilence Petra Muka Přicházíš s láskou. Smutnou zprávu se dozvěděla od kamaráda svého partnera.

„Petra okamžitě zbledla a natáčení jsme samozřejmě zrušili. Naložil jsem ji do auta a odvezl za Prahu za rodinou, nechtěl jsem ji nechat řídit, myslím, že by toho v tu chvíli nebyla ani schopná. Trpěl jsem s ní, jsme kamarádi,“ líčí Foret, jenž také účinkuje v Bídnících.

Sama Peterová o nehodě přítele nechce hovořit. „Tváří se ale statečně a odmítá, byť na okamžik, připustit možnost, že by se její přítel Petr už nikdy neprobudil,“ tvrdí zdroj z Bídníků. Petra se snaží tvrdě pracovat a odvést tak na chvíli pozornost od svých starostí. Kromě práce na Bídnících se věnuje své skupině Abba Stars Revival Band a chystá nové album. Stále ale musí dávat také pozor na své zdraví. Od narození má špatně funkční pravou ledvinu, prodělala úpravu močových trubic a plastiku močového měchýře.

Kvůli zranění svého přítele z pochopitelných důvodů chyběla na rozloučení s Bídníky před prázdninami a přišla také o podívanou, kterou kolegům a především divákům poskytl Petr Gazdík, brněnský herec, zpěvák a ředitel muzikálové sekce, jenž byl v Praze na hostování v roli Jeana Valjeana. O zážitek z jeho uměleckého výkonu ovšem nepřijde, Gazdík se do Prahy vrátí opět v září, producent František Janeček s ním byl totiž nadmíru spokojen.

Reklama

Další články

Načítám