Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Protože jsme se sešli při focení s fotografem Jakubem Ludvíkem, který je autorem řady aktů, zajímalo nás, zda vzniknou i tentokrát. Moderátorka Alex Mynářová je ale zásadně proti, i když snímky v bikinách z letošní dovolené rozhodně nešetřila. "Doma by se to nesetkalo s úspěchem a měla jsem jen jednu skleničku prosecca, což je dost málo na to, aby se to odehrálo," vysvětlovala.

Nicméně snímky v plavkách jsou podle ní něco jiného. Po čtyřicítce a dvou dětech má ostatně super figuru. "Je fakt, že jsem se dřív hodně držela zpátky, ale už loni jsem nějaké fotky dávala. I okolí mě trošku ponoukalo, že mám hezké fotky a mám je dát ven. I mně se ty fotky líbily a chtěla jsem se pochlubit. Takže jsem se trochu odvážila, ale těmi plavkami to skončí," ujistila nás.

Pochopitelně nás zajímalo, jak maká na postavě. Zadarmo ji nemá. "Jednou týdně ke mně jezdí trenérka, se kterou cvičím. A určitě třikrát týdně sama posiluju a běhám na pásu. Nemusím se k tomu nutit, netrpím, naopak jsem na tom závislá. Se stravou jsem teď v létě trochu na štíru, sem tam si dám skleničku, zmrzlinu, dojídám po dětech. Ale k večeři si opravdu šest knedlíků nedám," dodala.

Reklama

Další články

Načítám