Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petr Havránek na sebe strhl velkou pozornost svou účastí v reality show Survivor, ve které měl velmi blízko k modelce Andree Bezděkové (29), a to i přesto, že má svou partnerku Gabrielu Gašpárovou. Vše překonali a jsou spolu dál.

"Beru to již s nadhledem, i tím, že mám Pítra doma. Začínáme i vtipkovat. Bylo to náročnější, když jsem byla sama, navíc po operaci, pořád jsem sledovala televizi a ležela, nebyli jsme v žádném kontaktu,“ řekla Gabriela v našem pořadu Superchat.

Nyní ale Petr rozvášnil další ženy. Shodil totiž vlasy a ukázal se v krátkém sestřihu. V komentářích se na něj fanynky slétly jako vosy na bonbon. „Petr má jednu výhodu, prostě ať má to nebo to. Je to prostě krásnej chlap, jako i Gabi je krásná žena. Jste úžasný,“ naspala jedna z nich a další se hned přidaly. „Konečně vypadáš jako chlap.“ Tak teď už jsi stejně sexy jako Gabča.“ A podle další díky novém sestřihu zmužněl. „Najednou je z kluka chlap.“

A co vy milé dámy, jak se vám Petr v krátkém sestřihu líbí?

Jak se vám Petr Havránek libí v novém sestřihu?
Je to sexy!
66,7 %
Mám raději na mužích delší vlasy
33,3 %
Celkem hlasovalo 6050 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám