Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V plném pracovním vytížení je aktuálně zpěvák David Koller. Nejen, že se chystá v prosinci koncertovat se skupinou Lucie, ale čeká ho i druhá část šňůry s jeho vlastní kapelou k jejich novému albu.

"Natáčeli jsme už desátý videoklip. Ta deska má deset skladeb a my k nim natočili deset videoklipů. Těším se z toho, že se mi to podařilo zorganizovat i s pomocí různých kamarádů, známých, firem a vlastními prostředky. Teď dohráváme letní koncerty a v zimě máme další tři koncerty právě s Lucií, kdy budou mít Černý kočky, mokrý žáby třicet let výročí, tak to tam oslavíme," vypočítal.

S Davidem jsme probrali i to, zda vůbec vydání desky kapele ještě vydělá nějaké peníze. "Cédéčka už se téměř neprodávají. Možná ještě vynyly. Ale to jsou zase tak malé náklady, že jste rádi, že vám to zaplatí tu výrobu. Ale zase mají hezký obal, ty vinyly pěkně hrají a je to spíš takový fetišismus," vysvětlil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám