Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známá influencerka Týnuš Třešničková (28) si užívá vysněnou dovolenou. Se svým italským přítelem tentokrát nevyrazila poznávat další evropskou zemi, ale odletěli mnohem dál. Cílem jejich cesty se staly exotické Maledivy, které měli oba na seznamu přání.

Brunetka se od začátku pobytu v ráji chlubí jednou dokonalou fotkou na pláži za druhou. Nevynechává samozřejmě ani pózování v plavkách, a to i v odvážnějších modelech. Plážové outfity si pečlivě ladí do barev a kupříkladu k titěrným růžovým plavečkám zvolila kabelku i náušnice ve stejné barvě.

Na odiv dala internetová kráska také své tělo, které nese známky incidentu, kterým si před pěti lety musela projít. Za své jizvy po popáleninách se Týnuš nestydí a za odvahu, s jakou své tělo prezentuje, sklízí obdiv. „Už jsi to asi slyšela 100x, ale jsi opravdu velkou inspirací, jak se s tím vším pereš,“ napsala jí jedna z fanynek. „Krásná Italka Sophia Loren za mlada,“ přirovnala českou influencerku jedna ze sledujících k italské hvězdě.

Týnuš, která se první roky po zranění nemohla slunit vůbec, dnes už své tělo může slunci vystavovat, ale s krémy s vysokým faktorem, aby pokožce neublížila. Romantické místo v Indickém oceánu si tak může užívat se vším všudy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám