Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká republika opět zažívá další velký úspěch ve světě modelingu. Skupině mladých modelů, kteří se dostali do finále soutěže Schwarkopf Elite Model Look, jehož aktuální finále proběhne ve Španělském sále Pražského Hradu již 30. srpna, se nedávno podařilo výborně odprezentovat na Pařížském týdnu módy. Na to, co teď v pánské módě letí a jak to mladým mužům slušelo, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Šimon Hanáček už předváděl na pařížském Fashion Weeku loni. "Byl jsem velmi rád, že jsem se po minulé sezóně mohl vrátit. Absolvoval jsem mnoho castingů a podařilo se mi zapůsobit na tři značky, pro které jsem poté šel přehlídku. Ten krátký moment, když jdete po molu, je nezapomenutelný a jsem moc vděčný, že se mi poštěstilo jít přehlídky právě pro Comme des Garçons, Kolor a Issey Miyake. Byl to skvělý zážitek a doufám, že se do Paříže podívám i příští rok," věří.

Model Olexi Kabatsi s výraznými rysy v obličeji, který pochází z Ukrajiny, si připsal velký úspěch ve své profesionální kariéře, a to na přehlídce Louis Vuitton pod taktovkou nového kreativního ředitele pánské sekce Pharella Williamse. „Od prvních chvil mého příchodu na konkurz jsem cítil příjemnou energii, dojem z této atmosféry nezmizel ani na okamžik během přípravy na přehlídku. Vše bylo organizováno a provedeno s profesionalitou. Setkání s Farrellem bylo úžasným zážitkem," svěřil Olexi, který měl možnost setkat se i s VIP hosty jako byla Rihanna, ASAP Rocky, Kim Kardashian, Beyonce, Jay-Z nebo Zendaya.

Nadšený byl i Maxmilián Klimeš. "Paříž jsem si okamžitě zamiloval. Jsem vděčný za velké množství castingů, na kterých jsem poznal další modely, se kterými bylo velice jednoduché a příjemné vést konverzaci. Poštěstilo se mi dostat show pro korejskou značku Songzio, která se konala v Palais de Tokyo. Pro mě to bylo velmi nostalgické, protože před čtyřmi lety jsem zde byl jako divák světového finále Schwarzkopf Elite Model Look 2022, kde soutěžil můj brácha. Celý fashion week utekl velice rychle, ani na moment jsem se nenudil. Každou chvíli bylo co objevovat a všude se něco dělo. Rozhodně jeden z mých největších životních zážitků," svěřil.

Dalším úspěšným modelem je i Richard „Meory“ Reischig. "Díky Fashion Weeku jsem měl možnost poprvé nahlédnout do světa módy z nového pohledu. Jsem neskutečně vděčný za zkušenosti a lidi, které jsem díky tomu mohl poznat," uzavřel.

Související témata:
Jeroným Klimeš
Jan Hamáček

Reklama

Další články

Načítám