Hlavní obsah
Článek

Posledních pár týdnů se v souvislosti s Gabrielou Partyšovou (45) nehovoří o ničem jiném než o jejím údajném mileneckém poměru s pohledným fotografem Zahrádkou. Moderátorce Top Staru očividně dělá dobře, že je s ním spojována, a to přesto, že je veřejným tajemstvím její manželství s Josefem Koktou. „Kdo ví, zda nepodvádí on mě,“ tvrdí Gábina. Podívejte se na její zpovědní video.

Půvabná tmavovláska si na párty v centru Prahy musela projít peklem, očistcem i rájem. A nemohla vynechat ani zpověď. „Skoro žádné hříchy jsem nemusela říkat. Opravdu. Jsou jen v mé hlavě, jinak je nedělám. Se Zahrádkou jsme se nepelešili. Je to jen platonické. Ne, že bych na to nemyslela, ale nedělala jsem to,“ dušuje se Gábina, které stejně ale málokdo věří. Jí je to však fuk.

„Můj muž ještě neprošel očistcem, a už se nahoře bavil s nějakou blondýnkou. Já tam radši jdu, nezlob se,“ řekla našemu redaktorovi Partyšová. Ještě než odskotačila, prozradila nám, který z mužů v jejím okolí jí věnoval nejhezčí dárek k nedávným 34. narozeninám. „Byl to syn Kristián. Nasbíral mi koš třešní. Je to pro mě nejdůležitější chlap. A je to jediný muž, který mě asi bude do smrti milovat,“ dodala potutelně Partyšová.

Reklama

Další články

Načítám