Hlavní obsah
Článek

Herečka a bývalá moderátorka Top Staru Mahulena Bočanová (57) před časem měla šílenou zkušenost s úchylem, který jí neustále stál před dveřmi a nikdo nevěděl, zda chce zabíjet nebo je jen platonicky zamilovaný. Od té doby přestala věřit lidem a bojí se o život své dcery. Udělala proto radikální opatření. Dnes by dokázala rozsekat většinu drsňáků, kteří by jí nebo její milované Márince chtěli ublížit. „Nikdy nevíte, co se může stát. Zabezpečila jsem si současné bydliště i to rozestavěné a naučila jsem se sebeobranu,“ prozradila nám ve videu.

„Mám od něj pokoj. Nechci to ale zakřiknout. Byly to chvíle, kdy jsem byla velice nešťastná a vyděšená,“ vzpomíná nerada na týdny plné hrůzy herečka, jež excelovala nedávno v bonusové řadě seriálu Vyprávěj: Nové osudy. Nejvíc se pochopitelně bála o svou dceru Márinku. Nebylo dne, kdyby se při příchodu domů neustále neohlížela, zda ji někdo nesleduje.

„Doufám, že se to už nikdy nevrátí. Naučila jsem se ale s tou situací zacházet. Zjistila jsem, že člověk může požádat o ochranu, že vám pomůže jak policie, tak privátní složky. Jsem daleko statečnější, ostražitější, pozornější a daleko méně důvěřivá,“ přiznala nám na párty Božské léto.

I přesto, že vzpomínky na podivína, který jí nedal pokoj dlouhé týdny, jsou stále příliš čerstvé a tudíž nepříjemné, dokáže už dnes svou situaci zlehčovat. Má neobvyklý recept na to, jak případného útočníka zneškodnit. „Kdyby mě někdo chytil za krk, začnu se líbat. Je to první instinkt. Asi bych ho ulíbala k smrti,“ dodala Mahu, která už nikdy podobné věci nebude podceňovat.

Reklama

Další články

Načítám