Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý týden po dlouhém boji se svým podlomeným zdravím zemřel anglický herec Darren Kent, který hrál mimo jiné i v seriálovém hitu Hra o trůny, kde ztvárnil pastevce koz ze Zátoky Otrokářů. Herec, který odešel na věčnost v pouhých 36 letech, byl do posledních chvil obklopen rodinou a nejlepším přítelem.

Herce dlouhodobě trápilo zdraví. Kromě extrémně vzácné kožní nemoci trpěl rovněž osteoporózou a artritidou. Informaci o jeho úmrtí přinesla jeho zastupující agentura Carey Dodd Associates, která napsala na Twitter: „S hlubokým zármutkem vám musíme sdělit, že náš drahý přítel a klient Darren Kent v pátek pokojně zemřel. Jeho rodiče a nejlepší přítel byli po jeho boku. Naše myšlenky a láska jsou v této těžké době s jeho rodinou. RIP můj příteli.“

Rodák z Essexu, jenž pracoval rovněž jako režisér, byl patronem charitativní organizace Equal People Performing Arts, jež podporuje hendikepované a jinak znevýhodněné lidi ve scénickém umění. Během své kariéry se objevil v desítkách filmů a seriálů, mimo jiné ve Sněhurce a lovci, Malém vetřelci či v letošní fantasy Dungeon & Dragons: Čest zlodějů. Ze seriálů jmenujme například Blood Drive nebo Les Misérables.

Reklama

Další články

Načítám