Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Lejla Abbasová (44) má asi radost, její slova ale zní pro nezasvěcené děsivě. „Syn Davídek je celý tatínek,“ svěřila se Super.cz nadšeně. Jenže kdo zná rockera a bývalého ministra pro lidská práva Michaela Kocába, který zrovna nepatří mezi miliardu nejhezčích lidí na této planetě, toho by ta slova mohla pěkně vystrašit. Podívejte se na video, ve kterém mimořádně krásná Lejla mluví i o tom, proč je fajn mít ďábla v těle a nebýt v ráji.

Ebenová kráska, která měla po porodu značné problémy s chůzí a nedostatkem vápníku a jejíž záda již léta zdobí neobvyklé tetování, moderovala v pondělí večer velkou párty ve Zlatém stromu. Při té musely hvězdy projít peklem Lucifera Petra Vojnara, očistcem s knězem a jeptiškou z Viral Brothers a v ráji je už čekala Abbasová.

„Dnes má můj Davídek přesně šest měsíců života, oslavím to tady,“ svěřila se Lejla, která si zatím nevšimla, že by po ní byl syn divoký. „Pokud bude, čeká nás Itálie, ale já se na to moc těším,“ tetelí se radostí půvabná partnerka Michaela Kocába.

Ta věří, že se ve svém dosavadním životě nedopustila žádného smrtelného hříchu. A pevně věří, že i když se dceři jejího partnera Natálce nelíbí, že žije s jejím tátou, Lejla nevzdává šanci na usmíření. „Všechno chce svůj čas,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám