Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Kateřina Pechová (36) před měsícem na sociální síti zveřejnila fotku z dovolené, na které neměla úplně ploché břicho. A nyní přiznala, že snímek vzbudil velké ohlasy a kvůli váze měla dokonce problém i v divadle.

Manželka muzikálového zpěváka Petera Pechy si v minulosti zahrála například jednu z hlavních rolí ve filmu Ulovit miliardáře. Krásná zpěvačka si před měsícem na sociální síť umístila fotku v plavkách, na které má normální ženské tvary.

„Frutti di mare (plody moře). Jedna škeble velice spokojená s nabaštěným pupíkem,“ připsala tehdy ke snímku, který jí spousta lidí velmi chválila. Teď ovšem Kateřina sdílela onu fotografii znovu společně se snímkem, na kterém bříško nemá a popsala, co se tehdy stalo.

„Všimla jsem si, jak moc s vámi zarezonovala před měsícem moje fotka z Benátek v plavkách. Ve většině případů pozitivně, ale také byla druhá parta, to je jasné. Co mě ale překvapilo víc, byly různé nabídky na hubnutí a doporučení a vysvětlování proč mám bříško a jak bych ho mohla nemít apod.,“ napsala Kateřina, která svým sdělením chtěla hlavně ukázat lidem, že nemusejí být dokonalí.

„Chci tenhle post vytvořit jako připomínku toho, že je naprosto, ale naprosto v pořádku, když nevypadáte jako hvězdy z filmu a časopisu. Že je v pořádku, když nemáte vymakanou postavu z posilky, nebo že nedržíte nesmyslné diety,“ pokračovala Kateřina, která dala schválně vedle sebe dvě fotky téměř ze stejného období, aby na nich bylo vidět, jak se tělo mění v různých měsíčních fázích a také z různých úhlů.

Prozradila také, že v minulosti v souvislosti s váhou prožila velmi nepříjemnou situaci. „Ano, byla doba, kdy jsem myslela, že když nebudu hodně hubená a vymakaná, tak nebudu spokojená a nebudu se nikomu líbit, nedostanu žádnou roli (mimochodem tohle mi opravdu jeden ředitel divadla řekl) a já byla nešťastná.“ Kateřina tak radí všem dívkám a ženám, že nejdůležitější je zdraví a to, jak se cítí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám