Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hvězda první řady VyVolených Věra Patt (45) se rozhodla, že už si dále nenechá věkem hůře tvarovaná ňadra a od dýdžejského pultu si odskočila na operační sál na plastiku. Super.cz získal unikátní fotografie z operace i po ní, na kterých se Věra nestydí ukázat tak, jak ji pánbůh a plastický chirurg stvořili. Podívejte se sami do fotografie, zda Patt větší ňadérka prospěla!

„Už jsem měla na podobný zákrok věk. Nechápu, když někdo plastiky odsuzuje. Je to každého věc, a když to ženě po psychické stránce pomůže, stejně jako mně, měla by si takovou změnu dopřát,“ tvrdí Věra. Ta se svěřila do péče jedné pražské kliniky pro VIP osobnosti a celou dobu ji podporovala její kamarádka Anife Vyskočilová.

„Byla pro mě největší oporou. Je moc odvážná. Nehnula se ze sálu,“ chválí kamarádku Patt, která se ve Švýcarsku i u nás živí hraním. A proto věří, že posledního června, kdy se v Tipsport aréně koná její mega akce s řadou hvězd taneční scény Welcome To The Party, už nebude po následcích operace ani stopy.

„Zákrok trval necelé dvě hodiny. Pak jsem překvapivě necítila žádné bolesti. Všechno se hojí nad očekávání dobře. Každá zralá žena by si měla splnit svůj sen a být krásná,“ dodala Patt, které nedávno zničili auto bezdomovec a lejnocuc.

Reklama

Další články

Načítám