Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už to vypadalo, že dvojčata Olsenovy, které si lidé pamatují hlavně z jejich role v seriálu Plný dům, nemají o mateřství příliš zájem. Ashley Olsen (37) se ale stala maminkou a už několik měsíců si užívá malého synka.

Ashley a Mary-Kate Olsen od dob, kdy se jako malé střídaly v jedné roli v seriálu Plný dům, o svém soukromí nemluví. V dalších letech se sice objevily ještě v několika filmech, později se ale začaly věnovat módě a našly si svůj minimalistický styl nejen v ní, ale i co se týče zveřejňování svého soukromí. O jejich životě se toho ví tolik, že Mary-Kate byla v minulosti provdána za Oliviera Sarkozyho, bratra bývalého francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho a Ashley je pravděpodobně už od roku 2017 ve vztahu s umělcem Louisem Eisnerem, který je o tři roky mladší než ona.

Ti dva se vzali během soukromého obřadu v prosinci roku 2022 a teď prasklo, že už si v New Yorku dokonce pár měsíců užívají děťátka. Chlapeček dostal podle magazínu TMZ jméno Otto. Ani jeden z manželů se zatím ke zprávě, která je pro mnoho lidí šokující, nevyjádřil. Kromě nejbližších páru neměl totiž nikdo ani potuchy o tom, že je Ashley v jiném stavu, nebo že porodila. Což je v dnešní době sociálních sítí a všudypřítomných fotografů malý zázrak.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám