Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Dagmar Patrasová (67) je rozhodně nejvíc sexy babičkou v českém šoubyznysu. A konečně se pochlubila svým vnoučkem. Felixovi Antonínovi je devět měsíců a svoji společenskou premiéru si odbyl na křtu vína, na němž má jeho babička svoji vlastní vinětu s portrétem. A zatraceně jí to na něm sekne.

"Malý toho po mně moc nezdědil. Je celý po svém tátovi a Felixovi. Vždyť se podívejte na ta modrá očička," rozplývala se Dáda, kterou na křest přišla podpořit celá rodina. Starosti o to, že by v restauraci, kde se akce konala, neměli pro malého Felixe Antonína nic k snědku, mít nemusela. "Snacha pořád ještě kojí," vysvětlila Super.cz.

Dáda je už třetí ženou, jejíž tvář zdobí limitovanou edici vín. Brzy ale zřejmě přibude další. "Taky by se mi to líbilo," přiznala Veronika Žilková (62), která šla společně s Kristiánem Kodetem Dádinu vínu za kmotru. "Známe se od mých čtyř let. Naši tatínkové spolu hráli v orchestru, takže se rodiny navštěvovaly," vysvětlila Veronika své dávné přátelství s Dádou. "A naše přátelství nepokazilo ani to, když jsem jednou Dádě propálila oharkem od cigarety šíleně drahé šaty," vyprávěla Veronika Žilková.

Reklama

Další články

Načítám