Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na konci července se Britka Rachel McIntyre stala poprvé babičkou. Zajímavé na tom je, že je jí pouhých 34 let. Její dcera si s mateřstvím, stejně jako ona sama, nedávala na čas. Tak mladičká matka jako Rachel ale nebyla.

Rachel, která je modelkou na platformě OnlyFans, dle svých slov otěhotněla v 15 a porodila v 16 letech, a tak má bohaté zkušenosti s tím být mladou matkou. Její dceři bylo v době porodu osmnáct let. „Byla jsem v šoku, když jsem zjistila, že je těhotná. Ale pak jsem to vstřebala a začala se těšit. A samozřejmě bylo jasné, že ji podpořím,“ řekla mladá babička Daily Mailu.

Rachel působí velmi mladistvým dojmem, a tak jsou její fanoušci zaskočeni, když zjistí, že má nejen dceru, ale už i vnouče. „Ještě pořád po mně chtějí občanku, protože vypadám mladě. Někdy to je otravné, zároveň to beru jako kompliment,“ říká.

S dcerou byla i v porodnici a porod popsala jako „hrozný“. „Vnučka je naštěstí hodné miminko. Moc nepláče, ozve se, jen když má hlad. Jinak jen jí a spí,“ dodala McIntyre, která má kromě starší dcery ještě mladší, desetiletou.

Největším bonusem toho být mladou babičkou je podle ní to, že na vnučku bude mít spoustu energie a na hřišti se neunaví tak rychle jako starší prarodiče.

Reklama

Další články

Načítám