Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a modelka Dua Lipa (28) si o prázdninách užívá stejně jako mnoho jiných celebrit, u moře a na pláži. Se svými fanoušky sdílela sexy snímky, na kterých ze svého těla odhalila opravdu hodně. Zpěvačka vypadá šťastně i přesto, že ji zanedlouho čeká soud.

Během letních měsíců není den, kdy by své fanoušky slavní neinformovali o tom, na které pláži zrovna pobývají a v jakém moři se koupou. Výjimkou není ani Dua Lipa, která za poslední dobu navštívila už několikátou destinaci. A tou současnou je jeden z řeckých ostrovů. „Plavba Peloponésem,“ připsala umělkyně k sérii fotek, které evokují krásněletní atmosféru. Dua Lipa na skalách nad mořem, v přístavu nebo s mořským ježkem v ruce. A samozřejmě také na lodi, kde se zpěvačka nechala vyfotit v bikinách, sukni a bílé košili.

Dua Lipa se pochlubila snímky z dovolené.

Horní díl plavek obsahoval jen tak malý kousek látky, že by jej Dua Lipa možná ani nemusela mít. Dle neopáleného místa pod ním ale můžeme soudit, že nahoře bez se diva spíše neopaluje.

Na jednom snímku pak také stojí s přítelem, který ji objímá. Muži sice není vidět do obličeje, v květnu se ale na festivalu v Cannes objevila s o čtrnáct let starším francouzským režisérem a hercem Romainem Gavrasem, a tak je nasnadě, že s ním nyní tráví i romantickou dovolenou.

Zpěvačka si romantiku evidentně užívá i přesto, že bude muset jít k soudu kvůli svému hitu Levitating. Podle newyorského soudu musí britská hvězda čelit žalobě, která ji obvinila z kopírování jejího megahitu z roku 2021 z diskotékové písně z roku 1979.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám