Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi hollywoodskými hvězdami, které se letos vydaly poznávat krásy Evropy, je i Demi Moore (61). Ta se momentálně nechává hýčkat na miliardářských superjachtách a užívá si koupání ve Středozemním moři při plavbách kolem řeckých ostrovů. Herečka, která je oficiálně od rozchodu se švýcarským šéfkuchařem Danielem Hummem (46) single, nemá život typické babičky, kterou se nedávno stala, co říkáte?

Demi se nedávno ve svých šedesáti letech stala poprvé babičkou, vnučku Louettu Isley Thomas Willis jí porodila nejstarší ze tří dcer, které má s Brucem Willisem, Rummer. Herečka se na novou životní roli nesmírně těšila. Aktuálně si ale užívá úplně jinou společnost, než je její rodina...

Se svými přáteli Andreou Stegosem a jeho manželkou Athanasií tráví čas na jejich luxusní jachtě. Hvězda Stripýzu či Charlieho andílků je zároveň kmotrou jejich nejmladší dcerky Ariadne-Zoe. Herečka společně s párem rovněž přijali pozvání na oběd od Jeffa Bezose a jeho snoubenky Lauren Sanchez. Chybět pochopitelně nemohl ani hereččin psí mazlíček, čivavák Pilaf.

Zakladatel Amazonu a aktuálně třetí nejbohatší muž světa hostil nedávno rovněž Oprah Winfrey, Kris Jenner či Billa Gatese a kde jinde, než na jeho velké chloubě – superjachtě Koru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám