Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Než to britská zpěvačka a tanečnice Tahliah Debrett Barnett, známá pod pseudonymem FKA Twigs, dala v roce 2014 dohromady s Robertem Pattinsonem, jenž byl díky sérii Stmívání stále na vrcholu, příliš se o téhle excentrické umělkyni nevědělo. Jejich vztah je sice už dávno minulostí, ale její současný partner Jordan Hemingway má s jejím ex dost podobné rysy.

Zpěvačka a dvaatřicetiletý fotograf a režisér aktuálně zamířili na Ibizu, kde se od sebe téměř nehnou. FKA Twigs navíc díky Jordanovi začala znovu věřit na lásku, jak přiznala v březnu svým fanouškům na Instagramu. Dost nešťastně totiž neskončila pouze láska s Pattinsonem, kterou nemohly rozdýchat hercovy fanynky, které zpěvačku doslova šikanovaly po internetu, ale i její následující románky.

Zhruba rok strávila s kontroverzním hercem Shiou LaBeoufem, proti kterému dokonce koncem roku 2020 podala žalobu u Nejvyššího soudu v Los Angeles a obvinila ho ze sexuálního ublížení na zdraví, napadení a způsobení psychické újmy ještě z dob, kdy spolu chodili. Rozešli se přitom už v polovině roku 2019.

Happy end se nekonal ani v případě jejího vztahu se zpěvákem Mattym Healym z kapely The 1975, s nímž byla v páru v letech 2020 – 2022. Healy si nedávno prožil románek s Taylor Swift. Pobláznění jim ovšem vydrželo jen několik týdnů.

Reklama

Další články

Načítám