Hlavní obsah
Článek

Herec a režisér Vojta Kotek (36) jaksi nemá štěstí v lásce. Ne a ne narazit na tu pravou. Vztahy teď prožívá jen v rámci svých rolí. Nejnovější je ta ve hře Ženy přežijí!, ve které dělá partnera hned třem krásným dámám - Jitce Schneiderové, Janě Krausové a Anně Šiškové.

Vojtova role je unikátní tím, že hraje tři muže různých věků a povolání - politika, spisovatele a finančního analytika. „Mě to lákalo jako prostor, ve kterém bych si mohl zablbnout, kde si opravdu můžu užít hodně barevný postavy. Jsou to všechno starší chlapi, než jsem já. Hraju třeba i padesátníka,“ řekl Vojta, který si zahraje jak muže opouštějícího svou ženu, tak i opuštěného chlapa.

Tím je nejen ve hře, která bude mít premiéru začátkem července, ale sám je v současné době i v reálném životě. „Mně se poslední dobou ve vztazích moc nedaří, většinou to mívám tak, že je prožívám jako ten finanční analytik ve hře, který je z rozchodu úplně hotovej, pořád volá na ženu. S určitou dávkou sebeironie bych řekl, že se asi nejvíc blížím tomuhle zoufalci,“ práskl Vojta.

Naštěstí má plno práce, takže nemá zbytečně moc času na přemýšlení o svých vztazích. Režíruje reklamy, ujal se režie klipu pro skupinu Toxique a s kolegy připravuje další ročník festivalu Český tučňák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám