Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Natálie Kočendová (24) je deset dní po operaci prsou. Její silikonové pětky jí připadaly velké k její postavě, a proto se rozhodla pro výrazné zmenšení. V neděli ale přišly nečekané pooperační komplikace.

"Měla jsem krušnější ráno. Chtěla jsem si vyměnit pooperační podprsenku. Zničehonic jsem měla černo a omdlela jsem. Už je mi lépe," prozradila Super.cz Kočendová, která věří, že to byla jen náhlá indispozice. "Mám teď pracovně nabitý týden, snad bude vše ok," dodala modelka s tím, že má nízký tlak a má problém do sebe dostat jídlo. Jinak už je prý ale v pořádku.

S výsledkem operace je ale velmi spokojená. Vnady si nechala zmenšit téměř o polovinu. "Dlouhodobě jsem měla problémy se zády. Na zvětšení prsou jsem byla čtyři roky zpět a v tu dobu jsem měla o nějakých patnáct až dvacet kilo víc. Na mou postavu byla takto velká prsa zátěž. Přišlo mi, že už je to moc," dodala Kočendová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám