Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdy místo ukazování těla v plavkách stačí prostě jen ukázat roztomilé děťátko. Své o tom ví Agáta Hanychová (38), která se svými sledujícími sdílela několik portrétů své dcerky a zajistila si tak ohromný přísun pozitivních komentářů.

Agáta stále tráví léto ve španělské Marbelle a lepší společnost si nemůže přát. Věrnou společnicí je jí malá dcerka Rozárka, která je skutečně šťastným dítětem, což své mamince dává najevo sladkými úsměvy. Právě ty sdílela Agáta se svými sledujícími. Rozárka už u moře chytila krásnou barvu a v kytičkovaném oblečku je skutečně velmi roztomilá. Toho si samozřejmě všimli i Agátini fanoušci. „Kouzelná, usměvavá, tatínkova holčička,“ píše jedna. Róza je kouzelná a šťastná holčina, která má úžasné rodiče," píše jiná.

Fanoušci si ale také čím dál více všímají podoby s Jaromírem Soukupem (55). „Ten ji nezapře, celý taťka,“ ozývá se v komentářích. „Soukupka,“ nazvala holčičku jiná. A vynadívat se na ni určitě nemůže ani sama Agáta, která nedávno v příspěvku s dvěma svými holčičkami připsala, že loni by se představě takové situace, tedy dalšího přírůstku do rodiny, zasmála. Člověk ale míní...a Agáta je určitě velmi ráda za to, jak nakonec všechno dopadlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám