Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Hlavních zpráv na Primě Eva Perkausová (30) je osm měsíců po porodu ve formě a váhu má dokonce nižší než před otěhotněním. „Dostala jsem se do formy za krátkou dobu. Sama jsem to nečekala. Lítám kolem miminka, to je asi hlavní recept," řekla nedávno Super.cz moderátorka.

Nyní se na sociální síti pochlubila fotkami z fitka, kde ukázala fanouškům své vypracované bříško a bujné poprsí. „Ani nevím, po jaké době se naskytla příležitost skočit si do fitka, hurá! Tak zase za půl roku ahoj,“ smála se pyšná maminka malého Kiliánka.

V komentářích ihned charismatická blondýnka obdržela obdivné reakce fanoušků. „Tohle je důkaz, že opravdu Bůh stvořil Evu,“ napsal jeden z nich a další se přidali. „Whau!!! Moc Vám ta barva sluší.“ „Jste nádherná, Evo.“

Moderátorka má navíc od přírody dáno, že opravdu nemusí tolik makat, aby si udržela své míry. „Jsem vděčná za genetiku, že se nemusím moc hlídat a rychle spaluju. Maminka taky celý život jedla ráda a byla hubená," dodala Super.cz Eva Perkausová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám