Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Týnuš Třešničková (28) si plní svůj cestovatelský sen. S přítelem si užívá na dovolené na exotických Maledivách. A sen plní i svým fanouškům. Ukázala jim snímky z dovolené, na kterých předvedla své tělo ze všech stran.

"Vždy jsem snila o tom podívat se na Maledivy a dnes se to konečně plní. Asi nikdy jsem nebyla na tak kouzelném místě,“ prozradila Třešničková. Fanoušky samozřejmě nadchlo také blankytně modré moře, ale to, co je zajímalo mnohem víc, bylo Týnuš sexy pozadí, které ukázala v celé jeho kráse.

„Nádherný nebe, to je barev… ale stejně ti koukám jen na zadek," napsal jeden z fanoušků. Obdivné zprávy napsaly desítky dalších. "Co bych dala za takovou postavu, a hlavně ten zadek," napsaly pochvalné zprávy i ženy.

Plavky odhalily i popálené tělo influencerky. V roce 2018 při barmanské show v turecké restauraci došlo k nehodě a Třešničková utrpěla vážné popáleniny, se kterými se dlouho léčila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám