Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ta se díky profesionálnímu a vřelému přístupu kvalifikovaných lékárníků a farmaceutických laborantů, poskytovaným nadstandardním službám i milému prostředí stávavá centrem péče o zdraví celé rodiny.

Alphega lékárna

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Alphega - to jsou lékárny, jejichž prioritou je péče o vaše zdraví a odměnou vy jako spokojený zákazník. Lékárny, které si každého zákazníka váží, zaměřují se na dobrou komunikaci s pacienty, odborné poradenství a poskytování kvalitní péče – dnes již na 135 místech v ČR. Důkazem laskavého a odborného přístupu je i to, že se v lékárnách Alphega zákazníci neostýchají řešit ani své intimní problémy a nakupovat přípravky ze skupiny prostředků na podporu erekce. Zde jsou dlouhodobě nejoblíbenější výrobky Erectan®.

Kompletní řada pro podporu erekce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jediná kompletní řada pro podporu erekce v ČR zahrnuje tobolky Erectan® 400 mg - extra silný doplněk stravy určený pro rychlé zkvalitnění erekce s nástupem účinku do 60 minut, Erectan® ManLONG - bylinný doplněk stravy určený k dlouhodobému zkvalitnění erekce a celkového sexuálního života s nástupem účinku do tří týdnů a trváním ještě dlouho po skončení užívání a konečně Erectan® Exclusive intim gel - revoluce na trhu přípravků pro dokonalou stimulaci a podporu erekce s prokrvujícím a vzrušujícím účinkem balenou do luxusního flakonku a stříbrem raženého pouzdra.

Alphega lékárna

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Produkty je možné si objednat diskrétně a z pohodlí domova přes e-Rezervaci na webových stránkách www.alphega-lekarna.cz. Produkt si na lékárně vyzvednete v neprůhledném „diskrétním“ sáčku.

Další články

Načítám