Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alice Bendová (50) nedávno začala pořádně pracovat na tom, aby se cítila dobře a udržela si sexy křivky, které má. Sama herečka je známá tím, že si sama ze sebe umí udělat pořádnou srandu, a to i teď, když popsala, jak se udržuje fit.

„Ano, běhám, skoro každý den nebo obden, aby si ty moje svaly, úpony a šlachy odfrkly. Běhám 5-7 km. Jinak to prostě nejde. Bez pohybu by ze mě byla hodně rychle bába. Samozřejmě, že se přemlouvám, nechce se mi. NIKDY. A stejně tak to mám s jídlem, který miluji. Přemlouvám se, abych ho nevdechla. Miluji všechno, sladký, slaný, kyselý, ale už to prostě nejde. Přechod klepe na dveře a když bych se zastavila právě teď, tak mě za rok nikdo nepozná,“ svěřila se Alice.

Se snoubencem Michalem jsou navíc často na Tenerife, které považují za svůj druhý domov. I proto se herečka musí cítit dobře, jelikož bikiny vynáší daleko častěji, než kdyby žila pouze v Praze. „Jak jsem dřív měla postavu zadarmo, mohla jsem jíst všechno, tak to už dnes neplatí. Musela jsem dokonce začít používat i kvalitní kosmetiku a bez faktoru nevylezu na sluníčko a musím se protahovat (hodně) každý den, jinak jsem tuhá jako stará kráva,“ doplnila se smíchem Alice Bendová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám