Hlavní obsah
Článek

Iveto Bartošová (†48), netušíme, jaký lektvar si mícháš, ale chceme ho taky! Kontroverzní bývalá princeznička české popmusic ještě v březnu při natáčení televizního dokumentu a v dubnu při focení oblečení vypadala jako v posledním tažení. Byla odulá, mluvila zmateně, snad vlivem únavy, snad prášků, možná kvůli alkoholu v krvi. Za poslední tři měsíce ale evidentně prošla pořádnou očistnou kůrou. Radikálně zhubla a už je na ni zase krásný pohled!

Iveta se vyfotografovala s tričkem slovenského festivalu Truck Aréna 2012, na kterém v Piešťanech 16. června vystoupí se 45minutovým programem. A i když nám ještě před pár dny tvrdila, že nic takového není v plánu, desátého června si s pořadateli plácla. Ti si ji přijeli prohlédnout, zjistit její stav, aby měli jistotu, že na jejich fesťáku vystoupí zpěvačka a ne lidská troska. Dočkali se ale obrovského překvapení. Tatam je dvojitá brada a vyhaslý pohled. Ivetě to zase docela sluší. Doufejme, že i v reálu a že nemusel čarovat grafik a počítačové programy.

„Je připravená a divákům nabídne výborné představení,“ uvedli organizátoři s tím, že Iveta se na fanoušky velmi těší. Jak nám již nedávno řekl Ivetin ochránce Josef Rychtář, Iveta na sobě zapracovala. „Tak, jak nyní stojí pevně nohama na zemi, tak už na ní dlouho nestála. Říkal jsem, že ji dostanu zpátky a povede se mi to. Má tým, usilovně se připravuje na návrat. Myslím, že všem spadne brada z toho, jaký pokrok Iveta udělala,“ avizoval Rychtář. Snad má pravdu. Její fotografie naznačuje, že minimálně začala něco dělat se svou postavou a vizáží. Držíme palce, ať se jí daří a aby opět, tak jako už několikrát po vzestupu, znovu nespadla až na úplné dno.

Reklama

Další články

Načítám