Hlavní obsah
Článek

Tak takhle herečku Jitku Schneiderovou (51) ještě neznáme. Na zbrusu nových fotkách vypadá naprosto skvěle a s rukou v dekoltu a drzým výrazem ve tváři navíc zatraceně sexy.

Fotky, na kterých je Jitka zvěčněna v úzké černé sukni a puntíkovaném korzetu, do kterého má vyzývavě zasunutou ruku, vznikly ke hře Ženy přežijí!, jež bude uvedena v rámci Metropolitního léta hereckých osobností 9. července na Letní scéně Vyšehrad, a v níž Jitka hraje přitažlivou Claire, ženu, kterou kvůli politické kariéře právě opustil milenec, což moc dobře nezvládá.

Sekundovat jí budou Anna Šišková v roli energické podnikatelky Minervy, Jana Krausová coby decentní intelektuálka Mischa a Vojta Kotek (36), který se představí v trojroli partnera všech tří dam. „Jeden z nich je politik, jeden spisovatel a jeden makléř-finanční analytik. Každý z těch chlapů se rozešel se svou ženou, nebo byl rozejit, opuštěn. A každý se se situací vyrovnává po svém,“ naznačil Vojta, který si svou roli po boku tří krásných žen opravdu užívá, charaktery jednotlivých postav.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám