Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na vlně Barbie mánie se svezla zřejmě i španělská královská rodina. Všichni společně totiž během pobytu na Mallorce vyrazili na stejnojmenný film od režisérky Grety Gerwig do místního kina...

Přemluvit se nechal nejen samotný král Filip VI. (55), ale dokonce i jeho maminka – bývalá španělská královna Sofie Řecká, které je již neuvěřitelných 84 let. Ta v ležérních modrobílých šatech a s pečlivě upraveným účesem od kadeřníka vypadala naprosto senzačně.

Stejnou barevnou kombinaci zvolila i vždy úchvatná královna Letizia (50), které pohodový styl volných kalhot s bílou saténovou košilí velmi lichotil. Rovněž krále vidět na veřejnosti v džínách, to se příliš často nepoštěstí... Manželům přitom neformální styl ubral několik let.

Růžovou do svých outfitů ovšem stylově zakomponovaly obě princezny. Zatímco mladší Sofie zvolila minišaty s růžovými kvítky, její starší sestra a následnice trůnu Leonor rozhodně přípravy nepodcenila a v růžových plisovaných šatech vypadala jako opravdová panenka.

Reklama

Další články

Načítám