Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární americká moderátorka Sharon Osbourne (71) se objevila po dlouhé době ve společnosti své nejstarší dcery. Manželka Ozzyho Osbourna se vydala s Aimee, která za tři týdny oslaví čtyřicetiny, do obchodu s luxusním zbožím Neiman Marcus v Beverly Hills, odkud si odnášely plné tašky. Lidé si ovšem začali všímat úplně něčeho jiného, než jejich stylového vzezření v oblečení a doplňcích za tisíce dolarů, na které původně cílil článek na britském Daly Mailu.

V článku byla rovněž zmínka o Sharonině přiznání k užívání léku proti cukrovce Ozempic, který je v poslední době v Hollywoodu doslova hitem. Mezi celebritami, které jej rovněž za účelem redukce váhy vyzkoušeli, patří mimo jiné Elon Musk, Chelsea Handler, Amy Schumer, Sheryl Underwood a řada dalších.

Čtenáři se pozastavují nad tím, jak moc Sharon zhubla, ale i nad tím, že si celkově přestává být podobná v důsledku plastických zákroků, které podle nich absolvuje ve velkém.

„Vypadá tak staře a křehce, ještě před rokem nebo dvěma přitom vypadala dobře. S plastickou chirurgií a hubnutím zašla příliš daleko,“ říká jeden ze čtenářů a připojují se další: „Nikdy si ten Ozempic neměla vzít. Zjevně to na ni mělo velmi vysilující vliv. Vypadá staře a nemocně,“ nebo „Už si ani není podobná.“

Jiný čtenář se například ptá: „Kdyby v titulku nebylo uvedeno, že jde o Sharon Osbourne, nepoznal bych ji. Můj bože, co si to provedla?“ a další dodává: „Radši budu tlustá, než vypadat takhle."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám