Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O americké modelce Elizabeth Marie Chevalier se loni psalo v souvislosti s jejími potížemi najít si partnera. Podle svých úvah byla totiž až příliš krásná a 'žhavá' na to, aby s ní muži chtěli chodit. Když už se někdo našel, považoval ji jen za trofej. Devětadvacetiletá Elizabeth ale nakonec svého vytouženého muže našla a dokonce prý mají v úmyslu se i vzít...

Svého vyvoleného, který se jmenuje Tony, potkala na večírku a prý se do něj bezhlavě zamilovala. Podle blondýnky, která se rovněž objevila na obálce Playboye a na Instagramu ji sleduje 3,6 milionu lidí, byl prý jediným, kdo se jí nesnažil sbalit, což jí na něm imponovalo.

„S Tonym jsme se potkali loni na večírku Babes in Toyland v Las Vegas, ale vypadalo to, že ho vůbec nezajímám. Byl to jediný chlap, kterého jsem nezajímala a mě to trápilo. Pak jsem ho viděla na večírku Maximu a šla jsem přímo za ním a pozdravila ho, ale nepamatoval si mé jméno, což mě vážně naštvalo. Nebalil mě a neměl žádné postranní úmysly,“ popsala Elizabeth jejich ‚strastiplné‘ seznámení.

Nakonec je ale osud přeci jen svedl dohromady a letos v únoru spolu začali chodit. Po pouhých čtyřech měsících se k sobě nastěhovali a nyní se prý už i schyluje ke svatbě...

Reklama

Další články

Načítám